Näin tallettaminen onnistuu Betsafe-pelitilille

Betsafe

BML Group Ltd:n brändit joutuivat maksuliikenne-estolistalle, jonka johdosta esimerkiksi Betsafe saa osakseen maksublokit.

Poliisihallitus ilmoitti toukokuun puolivälissä, että BML Group Ltd:lle on asetettu 2,4 miljoonan dollarin uhkasakko, sillä yhtiön katsottiin markkinoineen pelejään Manner-Suomeen pitkäkestoisesti ja monikanavaisesti. Päätös astuu voimaan 3.6., mutta tätä ennen yhtiöllä on vielä oikeus valittaa tuomiosta.

Päätöksen voimaan astuminen tarkoittaa samalla sitä, että kaikki BML Group Ltd:n brändit joutuvat maksuliikenne-estolistalle, jonka johdosta esimerkiksi verkkopankin ja luottokorttien kautta tulleet talletukset estetään. Pelaaminen on edelleen sivustoille laillista, mutta maksupalveluntarjoajat joutuvat blokkaamaan sivustoille tulevia talletuksia. Rahojen kotiuttaminen onnistuu jatkossakin, koska lakien mukaan asiakkaiden voittamien rahojen nostoa ei saa missään nimessä rajoittaa.

Blokkien toimintaa onkin kyseenalaistettu monista suunnista, koska Norja on näyttänyt esimerkkiä rajuilla toimilla, jossa pyritään myös estämään kotiutukset. Tulokset eivät ole olleet kovinkaan hyviä, vaan ihmiset ovat pystyneet jatkamaan pelaamista Euroopan alueella toimiviin peliyhtiöihin. Euroopan Unioniin kuuluvissa maissa se on vielä haastavampaa, koska jo lakienkin puitteissa pelaaminen muualle on sallittua, koska palveluilla ja tavaroilla on vapaa liikkuvuus.

Ainoastaan lisenssijärjestelmässä voidaan estää toimijat, jotka eivät ole hakeneet lisenssiä. Mutta tässä tapauksessa kaikilla halukkailla on oikeus hakea lisenssiä, joten kukaan varmasti ei tarjoaisi edes pelejään ilman lisenssiä, koska se mahdollistaa laillisen tavan toimia ja markkinoida. Suomessa on viimeisen vuoden ajan keskusteltu lisenssijärjestelmän mahdollisuudesta, joten todennäköisesti monopoli tulee murtumaan seuraavien vuosien aikana. Sitä ennen toimitaan kuitenkin nykyisten lakien puitteissa, jotka pyrkivät asettamaan maksublokit kaikille, jotka markkinoivat pelejään Manner-Suomeen.

Tallettaminen Betsafe-pelitilille

Betsafen suosio Euroopassa on vankka, sillä onhan kyseessä perinteinen ja luotettava toimija, joka tarjoaa kilpailukykyisiä kertoimia. Moni varmasti miettii, miten jatkossa pelaaminen yhtiön sivulla on mahdollista. Lakien mukaan se pysyy jatkossakin laillisena, mutta rahan tallettaminen tulee huomattavasti vaikeammaksi.

Maksublokin kiertäminen on kuitenkin mahdollista helpolla ja vaivattomalla tavalla, mikä mahdollistaa edelleen jatkossakin pelaamisen jokaisen haluamalla sivustolla. Nettilompakot ovat vaihtoehdoista paras, koska ne tarjoavat luotettavan ja turvallisen tavan siirtää rahaa eri sivustojen välillä. Kyseessä on digitaalisessa muodossa oleva lompakko, jossa rahat pysyvät säilytyksessä pankkitilin tapaan. Esimerkiksi Skrill ja Neteller ovat valtavan kokoisia yhtiöitä, jotka ovat maailmalla todella suosittuja.

Nettilompakoihin talletetaan rahaa suoraan omalta pankkitililtä. Tämän jälkeen pystyt maksamaan esimerkiksi verkkokaupoissa ostoksia Skrillin kautta. Tai vaihtoehtoisesti valitsemaan Betsafelta talletusvaihtoehdoksi Skrillin, jolloin pystyt siirtämään rahaa blokeista huolimatta sivustolle.

Puolestaan kotiuttaminen tapahtuu aivan vastaavaan tapaan, sillä rahat tulevat pelitililtä minuuteissa Skrill-tilillesi, jonka kautta saat ne siirrettyä halutessasi takaisin pankkitilille. Nettilompakko toimii siis aivan vastaavaan tapaan kuin fyysinenkin lompakko. Nyt ainoastaan toimitaan vain ja ainoastaan digitaalisesti koko aika, mikä on helpottavaakin.

Näin tallettaminen onnistuu:

  1. Avaa tili johonkin nettilompakkoon (Skrill, Neteller tai Revolut) TÄSTÄ LINKISTÄ!
  2. Talleta rahaa nettilompakkoosi
  3. Tämän jälkeen pystyt siirtämään rahaa helposti ja vaivattomasti haluamaasi kohteisiin

Aiheeseen liittyvät uutiset