Betsson vie Poliisihallituksen päätöksen korkeimpaan oikeuteen – maksublokit kumottu käsittelyn ajaksi

maksublokki suomi Betsson VPN-tarjous

Betsson on päättänyt viedä Poliisihallituksen päätöksen maksublokeista korkeimman oikeuden käsiteltäväksi.

BML Groupin omistamat brändit asetettiin helmikuun lopussa Poliisihallituksen mustalle listalle, joka tarkoitti samalla sitä, että maksublokit jysähtivät päälle. Hallinto-oikeudessa tappion kokenut yhtiö ei kuitenkaan jättänyt oikeustaistelua tähän, vaan homma tulee jatkumaan korkeimmassa oikeudessa. Samalla Betssonille tuli ainakin hetkellinen voitto, sillä oikeus kumosi maksublokit siihen asti, että korkein oikeus on saanut tehtyä oman päätöksensä asiasta.

Kaikkien brändien nimet ovat hävinneet Poliisihallituksen ylläpitämältä maksublokki-listalta, joten ainakin toistaiseksi tallettaminen onnistuu normaaliin tapaan. Parhaat nettikasinot tarjoavat kuitenkin mahdollisuuden talletukseen muillakin tavoilla, mikäli yleisimmät tavat olisivat blokattuina.

Myös Betssonille määrätyn 2,4 miljoonan euron sakon täytäntöönpanoa on siirretty odottamaan korkeimman oikeuden päätöstä.

Betsson on taistellut Suomessa oikeuden kanssa jo reilun vuoden päivät ja edelleen saaga saa jatkoa. Nähtäväksi jää, miten mahdollinen tappio korkeimmassa oikeudessa voisi vaikuttaa, kun Suomessa aukeaa lisenssijärjestelmä.

Jotkut tahot ovat ennakoineet, että mustalle listalle joutuneet brändit saattaisivat saada myöhemmin lisenssin rikkomustensa vuoksi. Esimerkiksi Hollannissa toimittiin tähän tapaan lisenssijärjestelmän auetessa.

Aiheeseen liittyvät uutiset