Surfshark

surfshark
Bonus

Yksi markkinoiden halvimmista

Yleiskatsaus
  • Hinta matala: Markkinoiden halvimpia
  • Nopea asiakaspalvelu: Auki 24/7
  • VPN-yhteys päälle: Turhat mainokset pois
  • Poistaa maarajoitukset: Katso jenkkien Netflixiä
Tutustu Tutustu

Surfshark on luotettava ja monipuolinen VPN-yhteyden tarjoaja. Pohjoismaihin se on tosin vasta rantautumisvaiheessa ja siksi hieman tuntemattomampi. Kyseessä on kuitenkin laadukas paketti, joka on oiva kilpailija VPN-markkinoilla!

Surfsharkia voisi kuvailla edulliseksi vaihtoehdoksi, mikäli haluaa tutustua VPN-yhteyksien maailmaan. Hintatasoltaan se on halvempi kuin kilpailijat, mikä tekeekin siitä erityisen houkuttelevan vaihtoehdon. Halvemman hinnan kääntöpuoli on siinä, että tuotteesta ei ole olemassa suomenkielistä käyttöliittymää ja palvelimia on kilpailijaansa NordVPN:ää vähemmän. Mikäli sinulle lähtökohtaisesti palvelun hinta ratkaisee, niin silloin kannattaa tutustua tarkemmin Surfsharkin palveluun.

Surfshark pähkinänkuoressa

Vuonna 2018 perustettu Surfshark tarjoaa VPN-yhteyden, joka poistaa maarajoitukset kaikilta yleisimmiltä suoratoistopalveluilta, kuten esimerkiksi Netflixiltä, Disney+:lta ja Amazon Prime Videolta. Tämä tarkoittaa sitä, että pystyt nauttimaan Netflixin tarjoamasta sisällöstä entistä monipuolisemmin, kun et ole vain yhden maan sisällön loukussa.

Surfshark tarjoaa muiden VPN-yhteyksien tavoin nopeat palvelimet, jossa sinun ei tarvitse olla huolissasi suoralähetyksen katkeilusta. Voit olla varma, että saat selata internetiä turvallisesti ja yksityisesti, sillä Surfsharkin VPN-yhteys tarjoaa ensiluokkaiset suojausominaisuudet.

Ehdoton plussa on myös se, että Surfshark toimii usealla eri laitteella. Voitkin käyttää palvelua niin Windowsilla, iPhonella, Macilla ja Androidilla.

Hyödyt

Surfsharkin VPN-palvelu tarjoaa mahtavan listan erilaisia hyötyä, jotka tekevät sinun internetin käyttämisestäsi entistä turvallisempaa.

Voit käyttää huoletta julkisia WiFi-verkkoja, kun Surfshark valvoo taustalla. Pystyt pitämään identiteettisi salassa internetin ihmeellisessä maailmassa.

Surfsharkin VPN pitää huolen myös siitä, että kun kirjaudut verkkopankkiin ja kryptolompakkoosi, niin kukaan ei yritä seurata sinua. Rahat pysyvätkin turvassa, kun kirjautumistiedot eivät päädy väärin käsiin.

Myös turhat mainokset pysyvät poissa näkökentästäsi, koska sinun selaamasi sivustot eivät jäljity kenellekään. Vai onko tuttu tilanne, että olet katselut uutta autoa ja hetkeä myöhemmin jokainen sosiaalisen median kanavasi on täynnä automainoksia? Nyt voit unohtaa nämä, kun laitat VPN:n päälle.

Ja viimeisimpinä Surfsharkin hyötynä on se, että tietokonepelaaminen on entistä sujuvampaa, kun sinun ei tarvitse pelätä joutuvasi erilaisten hyökkäysten kohteeksi.

Maksublokin kierto Surfsharkilla

Maksublokin kiertäminen onnistuu Surfsharkilla siinä missä esim. kilpailija NordVPN:lläkin. Sinun tulee vain kytkeä virtuaalinen sijainti haluamaasi maahan ja sen jälkeen voit käyttää haluamaasi Nettikasinoa ilman rajoituksia.

Asiakaspalvelu ja hinta

Surfsharkilla on laadukas asiakaspalvelu tarjolla 24/7. Näin ollen saat ongelmatilanteissa apua aina nopeasti live-chatin tai sähköpostin välityksellä.

Surfshark tarjoilee kilpailukykyisen sopimuksen, jolla sinun ei tarvitse maksaa montaa euroa kuukaudessa palvelun käyttämisestä. Yhtiö tarjoaa myös 30 päivän rahat takaisin -takuun.

Hyvää / Huonoa
  • Hinta
  • Ominaisuudet
  • Monipuolisuus
  • Hieman kilpailijoita tuntemattomampi
  • Ei suomenkielistä käyttöliittymää

surfshark

Yksi markkinoiden halvimmista