NETELLER

Neteller
Bonus

Siirrä rahaa ja maksa turvallisesti netissä!

Yleiskatsaus
  • Luotettava toimija: Miljoonia tyytyväisiä asiakkaita
  • Mastercard saatavilla: Maksa täysin ilman kuluja vaikka maitokaupassa
  • Rahansiirrot sujuvat nopeasti: Pitkät odotusajat ovat historiaa
  • Neteller kulkee mukanasi: Lataa vain kännykkäsovellus
Tutustu Tutustu

Neteller on viime vuosina noussut Skrillin ohella yhdeksi suosituimmista nettilompakoista, ja se löytyykin lähes poikkeuksetta luotetuimpien nettikasinoiden sekä vedonlyönnin tarjoajien maksuvaihtoehdoista.

Verkkolompakko toimii todella yksinkertaisella periaatteella: Luot itsellesi käyttäjätunnuksen ja tämän jälkeen syötät korttitietosi – ihan kuten vaikkapa missä tahansa suoratoistopalvelussa, tai muussa vastaavassa sovelluksessa.

Sen jälkeen voit siirtää Neteller-tilillesi rahaa, josta puolestaan siirrot vedonlyöntisivustolle tapahtuvat silmänräpäyksessä reaaliaikaisesti, kuten myös kotiutukset. Korttivaihtoehto ei toki ole ainoa rahansiirtomenetelmä, vaan voit myös suorittaa perinteisen verkkopankkimaksun, jonka sujuvuudesta pitää huolen alan luotettu toimija, ruotsalainen Trustly.

Netelleriltäkin löytyy historiaa jo yli 20 vuoden takaa, ja tänä aikana se on noussut yhdeksi johtavista tekijöistä nettilompakkojen saralla. Rahansiirrot sujuvat nopeasti ja turvallisesti, mistä pitää huolen moderneimmat suojausmenetelmät, ja viime kädessä tarkasti valvottu lisenssijärjestelmä.

Netellerin kulut ovat alhaiset, mikä tekee siitä loistavan vaihtoehdon, mikäli haet itsellesi luotettavaa mobiilipankkia!

Neteller Mastercard

Skrillin ja Revolutin tapaan myös Neteller tarjoaa asiakkaalleen mahdollisuuden hankkia Mastercard-kortin.

Kortilla pystyt tekemään ostoksia tai nostamaan rahaa automaatista missä päin maailmaa tahansa – vaikkapa omassa lähikahvilassa. Kortilla pystyt maksamaan myös verkkokaupoissa, mikä avaa entistä enemmän mahdollisuuksia ja tekee kortin hankkimisesta hyvinkin houkuttelevaa.

Neteller-Mastercardilla kaupoissa ja verkossa maksaminen on täysin kulutonta. Joudut ainoastaan kortin hankkimisen yhteydessä maksamaan 10 euron kertaluontoisen maksun, minkä lisäksi korttiin sisältyy 10 euron vuosittainen maksu. Automaattinostoista puolestaan peritään normaalien käytäntöjen mukaan pienimuotoinen kulu, joka vaihtelee maasta ja korttitasostasi riippuen 0-1,75% välissä.

Tarkemmat tiedot löydät Netellerin sivuilta Mastercard-osiosta.

Turvallisuus edellä

Koska kyse on lisensoidusta pankkitoiminnasta, myös Netellerin tapauksessa sinun tulee todistaa henkilöllisyytesi esimerkiksi passilla tai ajokortilla, minkä lisäksi todistat osoitteesi kuvalla vaikkapa sinulle osoitetusta sähkölaskusta.

Muista, että nämä toimet tehdään vain ja ainoastaan, jotta rahanpesu, petokset ja muu rikollinen toiminta eivät pääsisi rehottamaan palvelun kautta.

 Huomioitavaa on myös se, että koska kyse on yhdestä maailman suurimmista toimijoista nettipankkien ja mobiililompakkojen alalla, turvallisuus on viritetty äärimmilleen. Kaikki rahansiirrot toimivatkin siis viimeisimpiä salauskeinoja käyttäen, jotta ikäviltä yllätyksiltä vältytään – tämä siitäkin huolimatta, että rahansiirrot Neteller-tilille ja sieltä eteenpäin ovat reaaliaikaisia, eli ne näkyvät supernopeasti vain sekunneissa.

Hyvää / Huonoa
  • Miljoonien käyttämä
  • Laaja toimivuus eri nettisivustoilla
  • Mastercard täydentää kokonaisuuden
  • Ei huonoja kokemuksia

Mikä Neteller on? – Tämä video selittää:

Jos video ei näy, voit katsoa sen myös Netellerin YouTubessa.

Neteller

Siirrä rahaa ja maksa turvallisesti netissä!