CyberGhost

CyberGhost
Bonus

Tsekkaa huima alennus!

Yleiskatsaus
  • Suojaa samanaikaisesti jopa 7 laitetta: 45 päivän tyytyväisyystakuu
  • Loistavat tarjoukset!: Pidempi sopimus, halvempi hinta
  • Ei lokeja -käytäntö: Vahva anonymiteetti
  • Yli 7900 palvelinta maailmanlaajuisesti: Salamannopeat yhteydet
Tutustu Tutustu

CyberGhost VPN tarjoaa huiman kolmen vuoden erikoistarjouksen, jolla pääset lunastamaan VPN-palvelun luvattoman edullisesti.

CyberGhost VPN -palvelu on tarjolla suomenkielisenä ja se tekeekin kovaa vauhtia murtautumista VPN-yhteyksien eliittiin.

CyberGhost erottuu VPN-palveluiden joukossa edukseen rajattomalla kaistanleveydellä ja tiedonsiirrolla. Motto kuuluukin: Miksi turhaan tinkiä nopeudesta tai turvallisuudesta, kun voit saada molemmat CyberGhost VPN:llä?

Mikä on CyberGhost?

CyberGhostilla tarjotaan VPN-palvelut asiakkaalle 15 vuoden asiantuntijuuden voimalla. Näin ollen voit olla varma, että tuote toimii äärettömän mutkattomasti ja tarjoaa kaiken tarvittavan, jota VPN-yhteydeltä tarvitset.

CyberGhost VPN:n avulla voit toimia verkossa täysin anonyyminä, jälkiä jättämättä. Tuote pitää sisällään huippuluokan VPN-protokollat ja salausstandardit, mitkä pitävät sinut suojassa hakkereilta ja vakoilijoilta, myös suojaamattomissa julkisissa Wi-Fi-verkoissa.

CyberGhostilla käytetään uusinta teknologiaa, jonka johdosta palvelimet tarjoavat vaivattomat ja salamannopeat yhteydet. Kun käytettävyys on hiottu aivan maksimiin, niin käyttäminen vaatii vain yhden napin painalluksen.

Kaiken lisäksi CyberGhostilla saat välittömästi suojan peräti seitsemälle eri laitteelle. Se toimii vieläpä kaikilla eri alustoilla sekä sovelluksilla.

Hyödyt

VPN-yhteydellä saat useita välittömiä hyötyjä, joita et välttämättä ole tullut edes ajatelleeksi. Kuinka useasti sinulla on käynyt mielessä, että julkisen WiFi-verkon käyttäminen altistaa jatkuville hyökkäyksille. Hakkerit ovat ikuinen vaiva ja netissä olet aina altis muiden tunkeutumisille.

CyberGhostin avulla voit olla varma siitä, että laitteesi on suojassa ulkopuolisilta ja saat vahvan anonymiteetin internetissä.

CyberGhostin pääkonttori sijaitsee Romanian Bukarestissa ja siihenkin on selkeä syy.

– Tästä Euroopan maasta sinulle saattaa tulla mieleen lähinnä vampyyreita, mutta todellisuudessa Romania on yksityisyyden kannalta ihanteellinen sijainti. Täällä meillä ei ole esimerkiksi velvoitetta säilyttää käyttäjätietoja, minkä ansiosta voimme noudattaa kaikessa toiminnassamme ei lokeja -käytäntöä, todetaan sivustolla.

Eikä tässä vielä kaikki. Nimittäin CyberGhostin VPN on optimoitu usean eri maan Netflixille, joten saat helposti auki esimerkiksi koko USA:n elokuva- ja sarjavalikoiman.

Maksublokin kierto CyberGhostilla

Maksublokin kiertäminen onnistuu CyberGhostilla siinä missä esim. kilpailija NordVPN:lläkin. Mikäli esimerkiksi jonkun nettikasinon pelaaminen tai vedonlyönti on Suomessa mahdotonta maksublokin vuoksi, niin VPN-yhteys on ratkaisu tähän ongelmaan. Vaihda vain virtuaalinen sijaintisi toiseen maahan ja kirjaudu normaaliin tapaan sisään peliyhtiön sivustollesi, jolloin sinulle aukeaa koko pelitarjonta.

Asiakaspalvelu ja hinta

CyberGhostin sivuilta löydät laajan FAQ-osion, jossa löydät vastaukset kaikkiin yleisimpiin ongelmiin. Mikäli jostain syystä et saa tältä sivulta apua, niin voit ottaa vielä erikseen yhteyttä sähköpostitse.

Todella laadukkaita VPN-yhteyksiä on tarjolla markkinoilla runsaasti, joten kilpailu on kovaa. Yksi tapa erottua on tarjota laatua pienellä hinnalla. Tähän on CyberGhostilla herätty, sillä sivusto tarjoaa kolmen vuoden jäsenyyden vain 1,99€ kuukausihinnalla. Näin ollen kolmen vuoden yhteishinnaksi tulee vain 77,61€.

Tarjolla on myös lyhyempiä settejä, mutta näissä hinta kuukautta kohden on sitten hieman korkeampi, joten mitä pidemmän ajanjakso otat, niin sen halvemmalla saat.

CyberGhost

Tsekkaa huima alennus!