NordVPN

nordvpn
Bonus

Tsekkaa upea tarjous!

Yleiskatsaus
  • Suosittu VPN-tarjoaja: Laadukas tuote
  • Tarjolla hintatarjous: Pidempi sopimus, halvempi hinta
  • Suojaa kaikki laitteesi: Sopii PC:lle, Macille, iOS:lle sekä Androidille
  • Yli 5500 palvelinta: Ulottuu 59 maahan
Tutustu Tutustu

NordVPN on yksi suosituimmista VPN-yhteyksistä eikä ihme, sillä se tarjoaa todellakin laadukkaan tuotteen sinulle, joka haluat selata internetiä turvallisesti ja yksityisesti.

Mikä on VPN?

VPN on lyhenne sanoista “virtual private network” (virtuaalinen erillisverkko). Se on palvelu, joka salaa tietoliikenteesi ja peittää verkkoidentiteettisi.

VPN-yhteyden avulla voit turvallisesti käyttää sovelluksia, verkkosivustoja ja viihdealustoja mistä päin maailmaa tahansa. Pystyt laillisesti kiertämään myös maarajoituksia, joka mahdollistaa esimerkiksi ainoastaan jenkkien puolella näkyvien elokuvien katselemisen esimerkiksi Netflix-palvelusta.

Suoratoistopalveluiden ääreen fyysisestä sijainnista riippumatta

Monet suoratoistopalvelut, kuten Ruutu ja YLE Areena pyrkivät rajoittamaan katseluoikeuksia siten, että niitä voi katsella ainoastaan Suomen rajojen sisäpuolella. Käyttäessäsi NordVPN-palvelua voit katsella ulkomailla ollessasi kaikkia suomalaisia suoratoistopalveluita samalla tavalla kuin olisit Suomen maaperällä. Sinun tulee vain yhdistää sijaintisi NordVPN:n suomalaiselle palvelimelle ja voit aloittaa katselun.

Haluatko katsoa urheilua ilmaiseksi?

Monet suosituimmat urheilulajit ja tapahtumat myydään maakohtaisilla katseluoikeuslisensseillä. Varsinkin sellaisiin maihin, joissa jokin tietty laji on erityisen suosittua, tulee myös sen lajin katsomisesta maksaa yleensä paljon rahaa. Näihin lukeutuu muun muassa Formula 1, Jääkiekon MM-kisat, NFL sekä monet muut Suomessa suositut urheilulajit ja tapahtumat. NordVPN:n avulla voit katsoa urheilua ilmaiseksi tiettyjen maiden ja niiden tarjoamien ilmaiskanavien kautta.

nordvpn
Yksi markkinoiden suosituimmista ja laadukkaimmista VPN-yhteyksistä!

NordVPN – yksi suosituimmista VPN-palveluista

NordVPN:ltä löydät yli 5500 palvelinta, jotka ulottuvat 59 maahan. Näin ollen saat monipuolisesti irti VPN-yhteyden käytöstä, kun voit vaihdella virtuaalista sijaintia sekä olla varma siitä, että yhteys pystyy nopeana aina tuhansien palvelimien ansiosta.

VPN-palvelu tarjoaa turvallisen, salatun tunnelin verkkoliikenteen kulkuun. Kukaan ei näe tunnelin läpi tai saa käsiinsä internet-tietojasi. NordVPN on paras VPN, jos haluat mielenrauhaa käyttäessäsi julkista Wi-Fi-yhteyttä. Saa henkilökohtaiset tiedot tai työtiedostot turvallisesti käyttöösi, salaa internetyhteys ja pidä selaushistoria yksityisenä. Osta VPN saadaksesi yksityisyyttä ja turvaa verkossa.

Kytke VPN päälle, selaile sivustoja ja lataa tiedostoja, katso videoita sekä elokuvia ja nauti nopeasta nettiyhteydestä. Kaikki nämä onnistuvat vaivatta NordVPN-sovelluksella.

Suojaa kaikki laitteesi

NordVPN-sovellus löytyy niin Windowsille, macOS:lle, iOS:lle, Androidille, Linuxille kuin myös Android TV:lle.

Sen lisäksi yhtiöltä löytyvät myös salatut välityspalvelinlaajennukset Chromelle ja Firefoxille. Mikä parasta: yhdellä NordVPN-tilillä voit suojata jopa kuusi laitetta samanaikaisesti. Yksi VPN-palveluntarjoaja sopii kaikille laitteillesi, joten sinun ei tarvitse murehtia mistäkään ylimääräisestä.

Miksi tarvitset NordVPN:n palvelua?

Onko sinulla tapana käyttää julkisia WiFi-verkkoja? Hakkerit hyödyntävät myös näitä samoja verkkoja ja yrittävät tehdä ilkivaltaa. NordVPN huolehtii siitä, että voit turvallisesti ja huolettomasti käyttää julkisia WiFi-verkkoja ilman ulkopuolista uhkaa.

Yksi suosituimmista VPN:n käyttötarkoituksista on estetyn sisällön avaaminen käyttöön. Jos suoratoistopalvelujen, sosiaalisten verkostojen sekä erilaisten nettisivustojen käyttö ulkomailla on sinulle tärkeää, niin VPN tarjoaa avun. Jatkossa sinun ei tarvitse kärsiä ulkomailla maarajoituksista. NordVPN muuttaa IP-osoitteesi ja uudelleenohjaa Internet-yhteytesi etäpalvelimen kautta, jolloin pystyt kiertämään maarajoitukset täysin laillisesti.

VPN-yhteyden antaa erinomaista hyötyä myös tietokonepelaajille, jotka tuskailevat uskailla DDoS-hyökkäysten, kaistanleveyden rajoittamisen ja estettyjen sisältöjen kanssa. Jos haluat välttyä näiltä ongelmilta, niin VPN on myös sinulle ratkaisu ongelmaan.

Yhtiö tarjoaa parhaillaan upean tarjouksen, jossa kahden vuoden diilin tehneet saavat hurjan alennuksen hinnasta. Yhden kuukauden sopimus maksaa 11,99€, mutta mikäli teet suoraan kahden vuoden sopimuksen, niin kuukauden hinnaksi tulee ainoastaan 4,19€.

Hyvää / Huonoa
  • Yksi markkinoiden suosituimmista
  • Kilpailukykyiset hinnat
  • Palvelinten määrä
  • Yhteysnopeus
  • Ei suomenkielistä käyttöliittymää

nordvpn

Tsekkaa upea tarjous!