Näin katsot jääkiekon MM-kisojen kaikki ottelut ilmaiseksi

Jääkiekon MM-kisojen

Jääkiekon MM-kisojen ottelut on mahdollista katsoa täysin ilmaiseksi, mikäli omaat aktiivisen VPN-tilauksen.

Tämän vuoden MM-turnauksen kaikki ottelut tulevat Viaplayn kautta. Tuo paketti maksaa kuitenkin 44,99€ kuukaudessa. Suomen pelit on nähtävillä ilmaiseksi TV:n puolelta MTV3:n kautta, mutta netin kautta ei ole mahdollisuus nähdä Leijonien otteita ilmaiseksi. Myös muiden maiden ottelut ovat Viaplayn maksupaketin takana.

Tämä on kuitenkin mahdollista kiertää täysin laillisesti, jolloin näet jääkiekon MM-kisat 2024 täysin ilmaiseksi. Kansainvälinen jääkiekkoliitto IIHF lähettää taistot suorana lähetyksenä YouTube-kanavallaan kaikkiin maihin, joihin ei ole myyty TV-oikeuksia. VPN-palvelun kautta pystyt puolestaan vaihtamaan virtuaalisen sijaintisi tällaiseen maahan, minkä jälkeen voit katsoa kaikki ottelu YouTuben kautta ilmaiseksi.

Esimerkiksi Portugali, Kreikka, Islanti ja Romania ovat tällaisia maita, joiden kautta saat lähetykset auki.

Tämän helpommalla tavalla et voi säästää rahaa ja vaivaa, koska nyt sinun ei tarvitse etsiä vaikeasti toimivia live stream -palveluita netistä, minkä lisäksi nämä on laittomia palveluita. Miksi siis kikkailla, kun voit katsoa laillisesti ja helposti pelit YouTubesta.

Parhaat VPN-yhteydet tarjoavat mahdollisuuden päästä näkemään kaikki jääkiekon MM-kisojen ottelut ilmaiseksi.

Suomen ottelut MM-kisoissa

Suomi pelaa alkulohkossa peräti seitsemän ottelua, joista ehdottomasti herkullisimmat on kohtaamiset Tshekkiä ja Kanadaa vastaan. Leijonien osalta pelit eivät varmastikaan lopu lohkovaiheeseen, vaan tämän jälkeen koittaa pudotuspelit, joissa sitten panokset ovat jo aivan tapissa. Puolivälieristä lähtien tappio lähettää kotmatkalle ja tuhoaa unelman maailmanmestaruudesta.

Leijonat on tietysti yksi turnauksen suurimmista mestarisuosikeista, joten joukkueen otteisiin kohdistuu iso mielenkiinto heti kisojen avausottelusta lähtien. Fanit osaavat olla myös vaativia, joten mikäli pelin kanssa on ongelmia, niin se ladataan armotta sosiaaliseen mediaan. Myös mediat kirjoittavat kritiikkiä surutta, kun siihen on aihetta. Näin ollen paineet ovat aivan katossa heti ensimmäisestä ottelusta lähtien, kun kiekko tippuu maahan.

Olisiko Leijonista kuittaamaan viime vuoden pettymys ja nappaamaan maailmanmestaruus kahden vuoden tauon jälkeen? Kyseessä on Jukka Jalosen viimeinen MM-turnaus, joten se tuo varmasti lisäenergiaa, koska kultasormen uraa ei varmasti haluta päättää katastrofiin.

Katso jääkiekon MM-kisat ilmaiseksi – näin aukeaa live stream:

  1. Lataa NordVPN TÄSTÄ LINKISTÄ!
  2. Vaihda sovelluksesta virtuaalisijaintisi johonkin yläpuolella mainituista maista.
  3. Avaa YouTubesta IIHF:n kanava ja nauti ilmaisista MM-kisaotteluista.

Aiheeseen liittyvät uutiset