Paras VPN-tarjous 2024 – näistä saat parhaimmat tarjoukset

maksublokki suomi Betsson VPN-tarjous

VPN-palvelut ovat kasvattaneet suosiotaan viime vuosien aikana, joten myös kilpailu on koventunut markkinoilla.

Mikä hyöty VPN:stä on?

VPN-yhteyden suosio perustuu siihen, että se tarjoaa ainutlaatuisia mahdollisuuksia netin käyttämiseen, mutta myös aivan jäätävän hyvän suojan laitteillesi, jotta hakkerit eivät pääse käsiksi arkaluontoisiin tietoihin. Yleisissä WiFi-verkoissa on aina omat uhkakuvansa, joten nyt on sauma poistaa esteitä matkalta kohti turvallista internetin käyttöä.

Palvelut käyttävät myös nopeimpia servereitä, joten tämän johdosta sinun internetin selaaminen ei missään nimessä hidastu, vaan homma toimii täysin vastaavalla tavalla kuin aikaisemminkin.

Olemme koonneet tähän alle kaksi tämän hetken markkinoiden parasta tarjousta. Voit olla varma, että nämä toimijat ovat kaikin puolin turvallisia, minkä lisäksi tuote on oikeasti laadukas ja monipuolinen.

NordVPN tarjoaa laatua halvalla hinnalla

Yksi markkinoiden suosituimmista palveluista on NordVPN, joka tarjoaa jatkuvasti kilpailukykyisiä tarjouksia asiakkaille. NordVPN:llä on jatkuvasti päällä kampanjat, joiden avulla pystyt pudottamaan hinnasta jopa yli 50 prosenttia. Tämän lisäksi voit saada tähän päälle erilaisia etuuksia, kuten vaikkapa lahjakortteja.

Palvelusta pystyt ostamaan eri tasoisia paketteja oman käyttötarpeesi mukaan, joten pystyt räätälöimään juuri omiin tarpeisiinsa sopivan paketin. Tämän lisäksi pystyt määrittelemään tilauksen pituuden, joka on mahdollista venyttää aina kahteen vuoteen asti. Mitä pidemmän tilauksen otat, niin sen paremman tarjouksen saat. Tähän päälle voit saada vielä ilmaisia kuukausia.

VPN-palvelu on erittäin hyvä, mikäli etsit turvallisuutta internetin selailuun. Varsinkin yleisissä WiFi-verkoissa VPN-yhteyden käyttäminen on vähintäänkin suotavaa. Myös virtuaalisen sijainnin pystyt kätevästi vaihtamaan palvelussa, jolloin pääset hyödyntämään esimerkiksi muissa maissa näkyviä sisältöjä, kuten elokuvia ja TV-sarjoja.

Tsekkaa NordVPN:n uusimmat tarjoukset TÄÄLTÄ!

Surfshark – onko tässä valintasi?

Toinen potentiaalinen vaihtoehto on Surfshark, joka on niin ikään erittäin luotettava ja turvallinen vaihtoehto uudeksi VPN-palveluksi. Myös Surfsharkin hinnoittelu on hyvin vastaavanlainen kuin NordVPN:llä, sillä tarjolla on useampi erilainen paketti. Halvimmillaan paketin saat hieman yli kahden euron kuukausihinnalla.

Surfsharkin avulla olet niin ikään suojassa hakkereilta, tietomurroilta sekä muilta urkkijoilta. Voit olla huoleti aina internetiä selatessa, koska VPN-yhteys suojaa sinut näiltä kaikilta.

Surfsharkin uusimman tarjouksen kimppuun pääset TÄSTÄ!

Aiheeseen liittyvät uutiset