Näin tallettaminen onnistuu NordicBet-pelitilillesi

nordicbet

NordicBet on yksi Euroopan isoimmista peliyhtiöistä, jonka brändi tunnistetaan välittömästi useissa maissa.

BML Group Ltd:llä on useita todella tunnettuja brändejä, joista varmasti tunnetuimmat on Betsson, Betsafe ja NordicBet.

Toukokuun puolessa välissä saatiin uutinen Suomesta, jossa Poliisihallitus esitti BML Group Ltd:lle 2,4 miljoonan euron uhkasakon, koska se katsoi yhtiön markkinoineen lainvastaisesti pelejään Manner-Suomeen pitkäkestoisesti ja monikanavaisesti. Tämä tarkoittaa sitä, että BML Group Ltd:n brändit joutuvat myös maksuliikenne-estolistalle, kun kielto astuu voimaan 3.6. BML Group Ltd:llä on vielä oikeus valittaa päätöksestä.

Maksuliikenne-estolista tarkoittaa sitä, että Poliisihallitus määrää maksupalveluntarjoajat blokkaamaan listalle oleville peliyhtiöille tehdyt talletukset. Näin ollen verkkopankin ja luottokortin kautta tapahtuneiden talletusten ei pitäisi mennä läpi. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että pelaaminen sivustoilla olisi missään määrin laitonta.

Norjassa on ollut käytössä vastaava systeemi jo tovin, sillä myös maassa on monopoli, jota hallitsee Norjan valtion omistama Norsk Tipping. Vastaavaan tapaan kuin Suomessa valtion omistamalla Veikkauksella on monopoli.

Euroopan alueella on kuitenkin palveluiden ja tuotteiden vapaa liikkuvuus, joten digitaalisesti tapahtuvaa pelaamista muiden maiden yhtiöille ei voi kieltää. Norjassa mahdollisuudet ovat hiema suuremmat, koska maa ei kuulu Euroopan Unioniin. Suomessa se on kuitenkin mahdotonta, kuten myös asiakkaiden kotiutusten estäminen, joka on sallittava kuluttajasuojalainsäädännön pohjalta.

Suomessa on viimeisen vuoden aikana puhuttu jatkuvasti enemmän mahdollisen lisenssijärjestelmän saapumisesta. Tämä vapauttaisi markkinoinnin myös Manner-Suomessa, jolloin lisenssihaltijoilla olisi täysin samat velvollisuudet ja oikeudet. Myös Veikkaus on aloittanut lobbaamisen tämän puolesta. Kuitenkin lisenssijärjestelmänkin saapuessa esimerkiksi fyysiset pelikoneet sekä lotto jäisivät todennäköisesti Veikkaukselle yksinoikeudella.

Näin tallettaminen NordicBetille onnistuu

Osa maista on lähtenyt blokkaamaan peliyhtiöille tehtäviä talletuksia suojellakseen monopoliaan. NordicBetilla on MGA:n turvallinen ja luotettava lisenssi, joten se toimii Euroopan alueella. Näin ollen pelaaminen tulee olemaan täysin laillista jatkossakin, vaikka maksublokki olisikin yhtiön päällä.

Maksublokilla on tarkoitus kuitenkin pyrkiä häiritsemään asiakkaiden talletuksia verkkopankin ja luottokortin kautta. Rahan kotiuttamiseen lait eivät anna lupaa puuttua, vaan asiakkaan on saatava kotiuttaa ansaitsemansa rahat.

Maksublokin kiertäminen on kuitenkin vaivatonta ja täysin sallittuja, koska kuten sanottua niin pelaaminen on laillista muillekin yhtiöille Euroopan alueella.

Tallettaminen onnistuu tässä tapauksessa nettilompakon kautta. Valitset parhaat nettilompakot -osiosta itsellesi mieluisimman yhtiö, kuten vaikkapa Skrillin ja Netellerin, jotka ovat valtavia kansainvälisiä firmoja.

Talletat nettilompakolle rahaa pankkitililtäsi, jolloin se nimensä mukaisesti ajaa saman asian kuin lompakko, mutta virtuaalisessa muodossa. Tätä kautta pystyt maksamaan normaaliin tapaan verkkokauppojen ostoksia, kun esimerkiksi tilaat vaatteita Zalandolta. Mutta se on myös tapa tallettaa peliyhtiön sivuille, jos haluat napata isompia kertoimia ja hyötyä rahallisesti pelaamisesta jollakin sivustolla. Esimerkiksi NordicBet tarjoaa mahdollisuuden tallettaa Skrillin ja Netellerin kautta.

Kun puolestaan haluat kotiuttaa rahoja pelitililtäsi, niin se tapahtuu samaan tapaan kuin verkkopankkiin, mutta tällä kertaa nostat rahat vain nettilompakkoon, josta myös talletit rahat. Kotiutus tapahtuu hetkessä, joten saat minuuteissa rahat takaisin niin halutessasi.

Yksinkertaisuudessaan:

  1. Avaa tili johonkin nettilompakkoon (Skrill, Neteller tai Revolut) TÄSTÄ LINKISTÄ!
  2. Talleta rahaa nettilompakkoosi
  3. Tämän jälkeen pystyt siirtämään rahaa helposti ja vaivattomasti haluamaasi kohteisiin

Aiheeseen liittyvät uutiset