Näin katsot Super Bowl 2023 -ottelun ilmaiseksi netistä

Super Bowl 2023

Super Bowl 2023 huipentaa NFL-kauden 12. helmikuuta. Finaalissa kohtaavat Philadelphia Eagles ja Kansas City Chiefs.

Super Bowlissa nähdään tänä vuonna kahden sarjan parhaimman joukkueen kohtaaminen, sillä pudotuspelit eivät tältä osin tarjonneet yllätyksiä. Philadelphia on hienoinen suosikki finaaliin, mutta kaikki tietävät Chiefs-tähti Patrick Mahomesin kyvyt.

Odotuksissa on, että tämän vuoden finaali olisi pelillisestikin yksi lähihistorian laadukkaimmista ja kovatasoisimmista. Kaikki ainekset on ainakin olemassa, että peli tulee hurmaamaan katsojat kotisohvilla.

Aina helmikuun alkupuolella pelattava finaali tuo mukanaan valtavat odotukset, sillä kyseessä on aivan megalomaaninen tapahtuma. Yksi ottelun odotetuimmista hetkistä on puoliaikashow, jossa nähdä vuosi toisensa perään musiikkimaailman supertähtiä. Super Bowl on niin mystinen ottelu, että se kerää television ääreen myös urheilufaneja, joille amerikkalainen jalkapallo itsessään ei ole erikoinen laji. Näin ollen monet etsivät jo hyvissä ajoin tapoja, miten on mahdollista katsoa ottelu suorana lähetyksenä.

Nykyisin Super Bowl on mahdollista katsoa ilmaiseksi useammasta paikasta, mutta se vaatii hieman kikkailua. Tosin se ei ole mitenkään monimutkainen homma, vaan erittäinkin näppärä.

Näin katsot Super Bowl -ottelun ilmaiseksi

Super Bowlin katsominen on erittäin helppoa ja vaivatonta internetin kautta. Alapuolelta pääset lukemaan tiiviin paketin siitä, miten saat yhden vuoden suurimman urheiluottelun näkyviin.

  1. Avaa NordVPN-lisenssi TÄSTÄ LINKISTÄ!
  2. Siirrä virtuaalinen sijaintisi maahan, josta Super Bowlin lähetys tulee ilmaiseksi. Esimerkiksi Saksasta, Itävaltasta ja Australiasta on tarjolla ilmaiset lähetykset.
  3. Avaa kanava ja nauti ottelusta!

KATSO ILMAISEKSI!

Aiheeseen liittyvät uutiset