EURO 2021 – katso jalkapallon EM-kisat ilmaiseksi live stream -palvelun kautta

Euro 2021

Euro 2021 -turnaus tai tänäkin vuonna vielä vanhalla nimellä menevä Euro 2020 -turnaus on käynnissä. Katso ottelut ilmaiseksi live stream -palvelusta.

Jalkapallon EM-kisat ovat yksi vuoden suurimmista urheilutapahtumista ja sen ympärillä on aivan valtaisa mielenkiinto. Ottelut tulevat keräämään miljoonittain katsojia television ympärille maasta riippumatta.

Tietysti Suomessa kyseessä on historiallinen tapahtuma, sillä Huuhkajat on ensimmäistä kertaa mukana jalkapallon arvokisoissa.

Suomen kanssa samassa lohkossa pelaavat Belgia, Venäjä ja Tanska, joten ainakin kolme peliä on tarjolla. Mikäli lohkovaihe sujuu, niin tähän päälle olisi tarjolla yltiöjännittävät pudotuspelit.

Pääset vaivattomasti katsomaan EM-kisojen otteluita, sillä useamman maat TV-kanavat tarjoavat ilmaisia lähetyksiä sivuillaan. Osaan lähetyksistä on maarajoitukset, mutta nekään eivät ole ongelma, sillä täysin laillinen VPN-yhteys mahdollistaa virtuaalisen sijainnin siirtämisen siihen maahan, johon haluat.

Tsekkaa alta ohjeet, miten näet jalkapallon EM 2021 -turnauksen ottelut ilmaiseksi. Tähän loistava apu on yksi maailman suosituimmista VPN-yhteyksistä Surfshark.

Avaa live stream ja nauti futiksesta:

  1. Kirjaudu Surfsharkin asiakkaaksi TÄSTÄ LINKISTÄ!
  2. Laita VPN-yhteys päälle koneeseesi.
  3. Siirrä sijaintisi esimerkiksi Saksaan tai Englantiin.
  4. Avaa BBC One -, ITV-, ARD- ja ZDF-televisiokanava ja nauti futiksesta!

Aiheeseen liittyvät uutiset